Login Form

Handel på lifesense.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Lifesense.dk.

www.lifesense.dk ejes af Lifesense v/ Hans Erik Foldberg, CVR-nr. 14713948, Sallingsundvej 34, 7870 Roslev, telefon 97 57 14 25 og e-mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Lifesense.dk, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at lifesense.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. Lifesense kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af lifesense.dk, såsom problemer med internet-forbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer. Lifesense.dk kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. 

 

Betalingsformer

Vi modtager betaling med Dankort.

Der opkræves ikke gebyr ved betaling på lifesense.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lifesense.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Faktura

Fakturaen modtager du på e-mail.

 

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. priserne er dagspriser.

Når du handler med lifesense.dk indgåes aftaler på dansk.

 

Leveringstid

Leveringstiden fremgår ved hver enkelt vare.
Bestillinger foretaget før kl 12.00 på hverdage ekspederes og afsendes samme dag.

Bestillinger foretaget efter kl. 12.00 på hverdage samt på helligdage og i weekender ekspederes og afsendes senest 1 hverdag efter at Lifesense.dk har modtaget din ordre.

 

Leveringsform

Vi leverer varerne med Post Nord eller til afhentning hos Lifesense, Sallingsundvej 34, 7870 Roslev.
Vi leverer udenfor Danmark efter Post Nords gældende takster.

 

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en ordre uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, får varen i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten gælder udelukkende fysiske bøger.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der ydes ingen fortrydelsesret på lydoptagelser og e-bøger og on-line kurser.

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende et brev eller en e-mail,
hvor du oplyser, at du fortryder til Lifesense.dk, Sallingsundvej 34, 7870 Roslev, telefonnummer 97 57 14 25 og e-mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til: 


Lifesense

Sallingsundvej 34

7870 Roslev


Danmark

 Du skal selv betale for returnering af varen.Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 7 dage.Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.


Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. 

Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet. 

 

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi de betalinger, vi har modtaget fra dig, - herunder eventuelle leveringsomkostninger - og som er forbundet med det køb, du fortryder.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Dokumentation for dit køb samt returformular

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. 

 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berrettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 6 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 97 57 14 25.

 

Varen sendes til:

Lifesense

Sallingsundvej 34

7870 Roslev

Danmark 

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostninger.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Handel på lifesense.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Lifesense.dk

Opdateret: 15. januar 2017